Summer of ’22: Bryan Adams op Mallorca

Bryan Adams. Foto credits: Marca Maas (https://www.flickr.com/photos/99382980@N00)

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:54 pm

Ben je deze zomer op Mallorca, dan kun je op zondag 17 juli nog naar een concert van niemand minder dan Bryan Adams. Het openluchtconcert vindt plaats op de golfbaan van “Golf d’Andratx” in Camp de Mar, op nog geen 30 kilometer afstand van de hoofdstad Palma.

Een blik op de website leert dat er nog kaarten zijn en wel in de volgende prijscategorieën: 25 € (Handicap), 55€ (Green), 75 € (Ace), 250 € (Beach), 550 € (LegendsVIP Club) en 2.500 € (Backstage Experience).

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Voor dit concert zijn geen genummerde plaatsen beschikbaar. In alle categorieën zijn staanplaatsen, met uitzondering van BEACH en LEGEND CLUB. Daar zijn enkele zitplaatsen beschikbaar onder het motto ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt.”

De verschillen tussen de categorieën hebben te maken met de ligging. De ACE-categorie is dichter bij het podium dan de GREEN-categorie. De BEACH-categorie is een categorie met privileges en beschikt over een eigen bar en chili-out hoeken. Een kleine plattegrond staat op de website waar je ook de kaarten kunt kopen (zie onderaan).

De LEGENDSVIP CLUB is een premium categorie met butler service voor hapjes en drankjes die zich in het BERACH gebied bevinden. Voor de HANDICAP -categorie kunnen draagbare stoelen worden meegenomen, maar iedere entreekaart moet gepaard gaan met een actuele en geldige gehandicaptenkaart. De begeleiders dienen een kaartje voor de categorie GREEN te kopen.

Bryan Adams
Golf d’Andratx – Camp de Mar – Mallorca
17 juli 2022
Aanvang: 21:00 uur
Deur open: 20:00 uur

ONLINE KAARTVERKOOP 

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*