Webcam op Mallorca

Webcam op Mallorca

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:40 pm

Een webcam op Mallorca is ideaal om alvast in de vakantiestemming te komen. Als een paar reclamebanners niet storen, dan kun je via de website van Mallorca Fotobox diverse webcams op Mallorca ontdekken. We namen een kijkje en zetten onze ervaringen op een rijtje.

Klik op webcam Consell

De webcam in Consell staat boven op het raadhuis. Hij geeft een perfect beeld van het alledaagse leven op het plein ervoor. Je ziet de kerk aan de overkant. Ook kun je de twee terrasjes ernaast in de gaten houden en bekijken hoe druk het is. Boven de daken van de huizen is een wolkendek zichtbaar of een heldere hemel, dat hangt ervan af op welk moment je een kijkje neemt. De camera is statisch. Aan de vlaggen van het raadhuis kun je zien hoe hevig de wind waait.

Klik op webcam Playa de Palma

Deze webcam op Mallorca aan de Playa de Palma draait langzaam van links naar rechts en weer terug. Je ziet hoe druk het is op het strand nabij Can Pastilla. Daarnaast heb je een mooie blik op de zee en komt aan de rechterkant de haven van Can Pastilla fraai in beeld.

Klik op webcam Cala Ratjada

Deze statische webcam staat gericht op de haven van Cala Ratjada. Daarvoor zie je hoe de golven van de zee tegen een rotsachtig gedeelte slaan. Het beeld is niet al te scherp, maar je krijgt wel een indruk hoe de weersgesteldheid op dat moment van de dag is.

Klik op webcam Alaró

Dit is wel weer een interessante webcam op Mallorca. Je kijkt naar het centrum van dit plaatsje aan de voet van het Tramuntana gebergte en ziet mensen lopen of op het terras zitten. Soms rijdt er een auto langs. Kortom, hier zie je live wat er zoal aan de hand is in Alaró.

Niet alle webcams op Mallorca zijn even goed. De webcams van Port de Pollensa zijn bijvoorbeeld niet veel soeps. Van Port de Soller zijn meerdere webcams beschikbaar, waarvan zich er eentje op een onveilige website bevindt. Ook de webcam aan het strand van Cala Millor stelt niet veel voor. Je ziet een stilstaand beeld en dat was het dan.

Klik op webcam Palma

Ook niet iedere webcam van Palma de Mallorca is even goed. Zo is deze webcam van de Balearische hoofdstad niet echt om over naar huis te schrijven. Hij staat op een mooi huis gericht, dat wel. Maar voor de rest zie je niet veel, behalve de vlag van een Duits bedrijf dat bruiloften organiseert.

Er zijn betere webcams op Mallorca van Palma,  zoals deze van WebCam NL op YouTube. Hij staat op het terras van het Italiaanse restaurant St. Ambros aan de Plaça d’En Coll. Dat is wel leuk.

Je ziet van dichtbij hoe het bedienend personeel in de weer is, je ziet wat de gasten aan het doen zijn en op de achtergrond wandelen mensen door de stad. Je kunt hier dus aan tafel gaan zitten om wat te eten of te drinken en live je vrienden en familie in Nederland, België of waar dan ook laten meegenieten!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden