Uit het leven gegrepen (13)

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:56 pm

Uitgave 13, augustus 2002

We hebben wat te vieren

Mallorca Vandaag bestaat één jaar. Hiep hiep hoera. Nog steeds is het een leuke uitdaging voor me om elke maand mijn column te schrijven. En natuurlijk vind ik het nog steeds leuk om aan deze jonge krant mee te kunnen werken en te zien hoe deze krant steeds verder uitgroeit. Vooral de reacties op de krant zijn erg leuk. Vele daarvan zijn ook vanuit Nederland, want ook daar wordt deze krant graag gelezen. En dat al weer een jaar. Dat is toch best wel een hele prestatie, want hier op het eiland is het niet altijd zo makkelijk de krant te maken. De ene keer heb je een stroomuitval. De andere keer doet de telefoonleiding het niet meer. Of er is erg weinig tijd om even rustig te kunnen schrijven. Maar toch is het elke maand weer gelukt om op tijd de krant af te krijgen, zodat jullie, de lezers, weer een nieuwe krant konden lezen.

Voor mij is het nog redelijk makkelijk, want ik schrijf maar één column. Maar voor Allard is het toch meer werk, want hij moet de meeste artikels schrijven en de krant samenstellen. Voor hem is het dus eigenlijk de grootste uitdaging. Reden genoeg om hem maar eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de leuke samenwerking het afgelopen jaar. Maar vooral ook een grote dank aan jullie lezers. Want zonder jullie zou deze krant niet zo’n succes geworden zijn. Dat is dan ook een van de redenen waarom het voor mij elke maand weer zo leuk is om deze column te schrijven. Ik zal dus vlijtig doorgaan met schrijven, zodat jullie ook de komende maanden elke keer weer een nieuwe „uit het leven gegrepen“ kunnen lezen. Want ik ben me vrij zeker dat ik nog meer als genoeg hier op Mallorca zal beleven wat ik graag met jullie zal willen delen.

Groetjes Marquerite