TangoFusion: concert vol vol hunkering, kracht, fantasie en passie

Het centrum van Lloret de Vistalegere. Foto credits: https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Pitxiquin

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:54 pm

De cultuurfinca Son Bauló in Lloret de Vistalegre is weer gestart met internationale, culturele evenementen. Op zaterdag 30 april is het de beurt aan TangoFusion. Muziek vol hunkering, kracht, fantasie en passie, gepresenteerd doos een jong trio dat bestaat uit Sina Kloke, Nicolás Perez en Nacha Daraio.

TangoFusion
Sina Kloke speelt niet alleen in de wereldberoemde Elbphilharmonie concertzaal in Hamburg, maar ook bij grote, internationale festivals zoals het Schleswig-Holstein Musik Festival, Moritzburg Festival in Dresden, George Enescu Festival in Boekarest, etc. etc. “Een fantastische pianist” (Fono Forum).

Gitarist en songwriter Nicolás Perez begoort tot de jonge generatie musici van de nieuwe tangobeweging in Buenos Aires. Zangeres Nacha Daraio vertelt in haar songs met haar zachte fluwelen stem over passie, gebroken harten en de buurt van haar geboortestad La Boca (Argentinië).

Zaterdag 30 april
17:30 uur: 4-gangen menu (24 €)
19:00 uur: concert (18 €)
Altijd aanmelden, Son Bauló bevestigt de aanmelding!
Aanmelding: son-baulo[AT]son-baulo.com
Website: www.son-baulo.de

In 2005 was Mallorca Vandaag al een keer te gast in Son Bauló om de Nederlandse cabaretier Robert Kreis te interviewen. Dat interview verscheen destijds in de gedrukte uitgave en is opgenomen in het boek. Robert Kreis was op de finca terechtgekomen door contact met Will Kaufmann, de man die vandaag de dag nog steeds actief is in zijn Son Bauló.

Robert Kreis was zeer onder de indruk van deze Duitse duizendpoot in Lloret: ‘Deze man moet in het schijnwerperlicht, hij is uniek. Niet alleen vanwege het optreden, maar hoe het was opgebouwd. Hele tuinen waren belicht. De mensen kwamen binnen en de tafels waren gedekt met echt oud Frans porselein. Na het eten naar die mooie kleine theaterzaal met van die kroonluchters. Allemaal heel mooi gemaakt en aangekleed. En leuke mensen. Er waren ook Nederlanders, Duitsers waren er, Engelsen. Ook Spaanse mensen die niets verstonden, maar erg moesten lachen om mijn gezicht. Deze man probeert hier op het eiland iets heel bijzonders op te bouwen, namelijk Europese cultuur te brengen voor de Europese bevolking op Mallorca. Hij heeft toch al een vaste kern van bezoekers. Het is een ongelooflijke geheime tip. Hij doet lezingen, muziek, kookcursussen, bakt taarten, kookt als een gek en organiseert culturele evenementen. Uniek. Ik kende hem niet, het contact is gekomen via een vriendin van hem die in de buurt van Frankfurt woont en daar heb ik vaak opgetreden. Zij zei, die Robert Kreis moet je nemen, dat is iets voor jou. Zo ben ik hier terecht gekomen.’

Nacha Daraio en Nicolás Perez:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.