Een kijkje in de finca van Michael Douglas op Mallorca

Foto: Port de Valldemossa, op steenworpafstand van Cala s’Estaca en Douglas' finca S'Estaca

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:54 pm

De Amerikaanse acteur Michael Douglas zocht in 2019 een koper voor zijn finca S’Estaca in Valldemosa. Het grondstuk is meer dan 1.000 m2 groot. De Hollywoodster maakte een promovideo van zijn huis. Het filmpje is hieronder via YouTube te bewonderen.

De Duitse makelaar Engel&Völkers zou als exclusieve verkoper optreden. Zou, want een jaar later schrijft het blad Vanity Fair dat de finca S’Estaca niet meer te koop staat. Door het coronavirus zou Douglas van gedachten zijn veranderd. “In deze moeilijke tijden zou hij de finca zelf liever ter beschikking hebben. Hij denkt er ook over na om voorgoed naar Mallorca te vertrekken”, citeerde Vanity Fair.

Michael Douglas bracht veel zomers met zijn ex-vrouw Diandra Luker op het eiland door. Na de scheiding werd er gespeculeerd dat Douglas haar helft zou afkopen om zelf te kunnen bepalen wat hij met de finca doet. In 2014 stond de finca te koop. Douglas wilde er 55 miljoen euro voor hebben. Aangezien hij geen koper vond, zakte de prijs regelmatig. Momenteel zou de prijs bij 28,9 miljoen liggen.

Vorig jaar waren Michael Douglas en zijn vrouw Catherine Zeta-Jones nog op Mallorca. Ook zijn zoon Cameron was twee weken in de finca S’Estaca te gast. De finca beschikt over 10 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer, minibar en openhaard. Bovendien zijn er meerdere terrassen, een bibliotheek, een zwembad en een gastenverblijf.

In de onderstaande video geeft Douglas commentaar bij de beelden van zijn finca die nu dus niet meer te koop staat.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*