Al surfend gevonden (17)

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:56 pm

Uitgave 17, december 2002

Oude schoolvrienden of vriendinnen terugvinden? Registeren bij www.schoolbank.nl en kijken bij je oude school. Zodra zich iemand nieuw aanmeldt die bij je op school heeft gezeten krijg je automatisch bericht van Schoolbank.

Iedere maand het programma van het Auditorium ontvangen via de email? Via www.auditorium-pm.com kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk online kaartjes te kopen (betaling via creditcard)

www.yoox.com
Via internet is het ook mogelijk om goedkopere designkleding te kopen, merken als Armani, Verscace, DKNY enzo zijn te bestellen. Nu ook allerlei aanbiedingen voor kerstcadeaus.

Online een kerstkaartje versturen kan via de gratis websites van www.afreegreetingcard.com of www.suricards.com/xmas.html

Als ik geen tijd heb gehad om de krant te kopen lees ik hem online, surf naar www.ultimahora.es, www.diariodemallorca.com of de Nederlandse kranten , www.telegraaf.nl of ik lees de krant van mijn geboortestad Nijmegen op www.degelderlander.nl om helemaal op de hoogte te blijven.

Je kunt zelfs ensaimadas online bestellen, www.ensaimada.net of www.ensaimadas.s5.com. Of ze dan net zo lekker zijn geen idee, maar de mogelijkheid is er!!

Tot volgende maand,

Nuria