Vernissage 21 oktober: nieuwe expositie Gemma Leys in Manacor

Last updated on december 27th, 2023 at 01:34 pm

Op zaterdag 21 oktober vindt in Manacor de opening van de tentoonstelling Alimento para el cuerpo y el alma (voedsel voor lichaam en geest) van de Nederlandse kunstenares Gemma Leys plaats.

Vorig jaar exposeerde ze in een huis in Artá, dit jaar hangen de schilderijen in een fraaie biologische winkel in Manacor. Hier worden duurzame producten zonder verpakking verkocht, maar je kunt er ook terecht voor rieten manden, lampen, tassen en natuurlijke tapijten. Kortom, een mooie gelegenheid de winkel en de nieuwe schilderijen van Gemma Leys te ontdekken.

Foto: © Gemma Leys

Naast de schilderijen worden boven de winkel producten van houtbewerkingsbedrijf Miquel Duran gepresenteerd. Dit zijn naast deuren en ramen ook meubels. Het bijzondere aan de locatie boven de winkel is dat deze driekamerflat te koop staat. Dus ben je op zoek naar een woning op Mallorca, ook dan is een bezoek aan Manacor de moeite waard. De opening met hapjes en drankjes is op zaterdag 21 oktober van 16:30 – 19:00 uur. Gemma Leys zal ook persoonlijk aanwezig zijn.

In 2004 verscheen in de gedrukte Mallorca Vandaag een reportage over Gemma Leys. Die bijdrage is opgenomen in het boek “Mallorca Vandaag 2001-2006” en staat nu ook hier op de website.

Alimento para el cuerpo y el alma
Traful Espacio Bio
Carrer de Sa Cabana, 4
07500 Manacor

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 14:00 uur en 17:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur
Zondag: gesloten

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden