Rafael Nadal hotel met eigen Beach Club

Eerste Rafael Nadal hotel met eigen Beach Club

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:40 pm

Op 1 juni opent het eerste hotel van het hotelproject Zel zijn deuren in Palmanova. Het project is een samenwerking tussen de beroemde tennisser Rafael Nadal en de Mallorcaanse keten Meliá. Volgens het bedrijf telt het hotel 180 kamers. Naast een grote fitnessstudio die 24/24 geopend is en spa-faciliteiten, beschikt het hotel ook over een eigen beachclub. Het Spaanse dagblad Diario de Mallorca publiceerde vandaag 9 foto’s van het hotel in aanbouw .

Deze beachclub wordt bedreven met de keten Beso. Beso Beach opende in 2012 de eerste chiringuito op het buureiland Formentera. Vandaag de dag heeft Beso vestigingen op Ibiza, in Sitges, in Estepona en in het Mexicaanse Tulum. Het bedrijf organiseert evenementen en werkt met eigen kunstenaars en dj’s.

Beseo Beach op Ibiza

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Nadal en de Gabriel Escarrer, de CEO van Meliá, stelden de plannen voor de hotelketen Zel in december voor op de reisbeurs Fitur in Madrid. Ze willen de komende vijf jaar 20 ZEL-hotels op 4 sterren plus niveau openen en wel op 5 continenten. “Zel is synoniem met je op ieder moment goed voelen, het leven te genieten en zo te leven zoals wij dat in het Middellandse Zee gebied doen”, aldus Nadal destijds in Madrid.

Gabriel Escarrer en Rafael Nadal presenteren Zel in Madrid:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Meer informatie op www.besobeach.com, de website van het hotel.