Playa de Palma: Nederlandse rapper (20) beschuldigd van verkrachting

Polica local
Foto: Wo st 01 (https://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Wo_st_01)

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:50 pm

Agenten van de Policia Nacional en de Polica Local hebben zondagochtend vroeg om zeven uur een bekende Nederlandse rapper gearresteerd. Hij zou een jonge fan, die hij eerder die avond in een discotheek aan de Playa de Palma had ontmoet, hebben verkracht. Dat schrijft het dagblad Ultima Hora. Volgens een bericht in Cronica Balear is de Nederlandse rapper 20 jaar oud en het slachtoffer uit Nederland 19.

Volgens de krant kwam het slachtoffer ook uit Nederland. Ze vertelde de politie dat ze seksueel contact had met de rapper maar op een gegeven moment aangaf dat ze wilde stoppen. Hij zou daar geen gehoor aan hebben gegeven.

De krant schrijft ook dat het slachtoffer samen met een vriendin naar de discotheek was gegaan, omdat ze wisten dat de rapper daar optrad. Hij zou in Nederland de nodige bekendheid genieten. Na afloop van het optreden zouden de meisjes backstage foto’s van de rapper hebben genomen en met hem hebben gepraat. Uren later zijn ze naar het hotel van de rapper gegaan, aldus het bericht.

Het slachtoffer zou hebben gezegd dat er sprake was van seks met wederzijds goedvinden, maar dat de rapper wilde doorgaan op het moment dat zij wilde stoppen. Uren later heeft de vrouw de politie verteld was er was gebeurd. Ze werd later naar ziekenhuis Son Espasas gebracht voor een gynaecologisch onderzoek. De Policia Nacional heeft een onderzoek ingesteld. Inmiddels heeft De Telegraaf het nieuws ook opgepikt.