Oudejaarsfeest op Mallorca

Oudejaarsfeest op Mallorca

Last updated on december 27th, 2023 at 01:34 pm

Dezer dagen verschijnen in de media steeds meer berichten over oudejaarsfeesten op Mallorca. Sommige feesten vinden plaats in een eenvoudig restaurant, andere feesten staan bekend om hun exclusiviteit. Eén daarvan is het oudejaarsfeest in het luxe vijfsterrenhotel Can Bordoy in Palma.

De basisentree bij Can Bordo bedraagt 450 euro per persoon. Dat is inclusief toegang tot het feest, buffet en entertainment. Daarnaast zijn er twee soorten VIP-tickets voorhanden. Met het ene ticket kun je een eigen tafel voor maximaal vier personen reserven. De kosten bedragen 2.500 euro. De prijs is inclusief de extra service van een privékelner voor het hele diner.

De meest luxueuze optie is ook de duurste. Hiervoor betaal je maar liefst 6.000 euro per tafel voor maximaal vier personen. Hierbij kun je gebruik maken van de service van een privékelner tijdens het hele diner, de diensten van een privéchauffeur tijdens de hele nacht én een dienblad met luxe producten, ontworpen door chef-kok Andrés Benítez.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Het luxe dienblad bestaat uit onder andere uit acht Gillardeau No. 1 oesters; 50 gram Golden Adamas Imperial Oscietra Aspencer Rhutenus kaviaar; sashimi van biologische rode tonijn met verse wasabi; koningskrabpoten uit Alaska; acht langoustines gekookt met sinaasappeltoetsen; koningskrab gevuld met koningskrabvleessalade en lichte mosterdmayonaise en blauwe kreeft.

Bekijk het menu