Nieuwe attractie: zonsondergang vanaf de kathedraal in Palma

Zonsondergang vanaf de kathedraal in Palma

Vanaf nu is het iedere donderdag vanaf 20 uur het mogelijk te genieten van een zonsondergang vanaf de kathedraal in Palma. Dat schreef de Diario de Mallorca.

Het tijdstip is later dan normaal. Dit late bezoek is alleen mogelijk in combinatie met een rondleiding in het Spaans, Catalaans of Engels. Deze rondleiding met bezoek aan het dakterras is niet toegestaan voor personen die jonger zijn dan 9 jaar. Dat geldt ook voor de bezoeken overdag aan het dakterras.

Een bezoek aan de kathedraal van Palma is altijd de moeite waard. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de stad, de haven en de baai van Palma de Mallorca. Bovendien kun je bovenin het roosvenster met 1.115 stukjes gekleurd glas van dichtbij bekijken. Daarnaast zie je als bezoeker de oude klokkentoren die uit een minaret van een oude moskee zou stammen. De grootste klok weegt maar liefst 4.670 kilo. Natuurlijk is een bezoek met zonsondergang vanaf de kathedraal in Palma extra de moeite waard.

Normaal vinden rondleidingen door de kathedraal van Palma zonder gids plaats. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16:30 uur en zaterdag van 10 tot 13:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van de kathedraal. Je kunt ook online boeken en datum met tijdstip vastleggen om de zonsondergang vanaf de kathedraal in Palma mee te maken. Via de onderstaande buttons kom je direct op de juiste website.

Palma kathedraal: 20 uur tickets zonsondergang Palma kathedraal: alle tickets

Om de 30 minuten worden bezoekers toegelaten. Het aantal personen is beperkt. De prijs, inclusief toegang tot de kathedraal en de terrassen, bedraagt 20 euro voor vakantiegangers en 7 euro voor inwoners van Palma. Op vrijdag kunnen de inwoners van Palma de kathedraal gratis bezoeken.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden