Mallorca op Netflix

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:53 pm

De Mallorcaanse filmmaakster Marga Melià debuteerde in 2016 met de film “Bittersweet Days”. Een deel van de film werd op Mallorca opgenomen. Bittersweet Days is sinds mei op Netflix te bewonderen.

In de film gaat het om het levensgevoel van de jonge Spanjaarden die door de uitbraak van de kredietcrisis in 2008 in een instabiele levenssituatie terechtkwamen. Hoofdrolspeelster Júlia (Esther González) woont met haar vriend Marcos (Joan Miquel Artigues) in Barcelona. Ze hebben een eigen woning en hebben veel moeite de hypotheek te betalen. Marcos vindt alleen in Londen een baan. Dientengevolge biedt Jùlia een kamer in onderhuur aan. Deze wordt betrokken door de Nederlandse fotograaf Luuk (Brian Teuwen).

Dan gebeurt het onvermijdelijke: de beide bewoners worden verliefd tijdens een reis naar Mallorca, het geboorteland van Júlia. In de film zijn veel fraaie plekken te zien zoals de vuurtoren van Ses Salines, de steegjes van Valldemosa, Colònia de Sant Jordi, Caló des Moro en de strandbar S‘Embat in Ses Covetes.

Door de internationale rolbezetting zijn in de film de talen Engels, Nederlands, Spaans en Catalaans te horen.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*