De sheriff van Magaluf gaat viraal

De sheriff van Magaluf gaat viraal
Magaluf. Foto: Rafael Ortega Díaz

In tegenstelling tot het smerige Nederlandse Mallorca filmpje gaat er sinds dinsdag een leuk Mallorca filmpje viraal. Het duurt slechts 35 seconden. Op Tiktok en Twitter werd er maar  liefst 14 miljoen keer op geklikt. Dat stond in een bericht van de Ultima Hora.

Jongeren uit Duitsland vind je in Playa de Palma (Ballermann), de Nederlandse jongeren in El Arenal (Balneario 1) en Magaluf is het trefpunt van de feestvierende Engelse toeristen. In het filmpje uit Magaluf zie je ze schaars gekleed in een hotelkamer. De hoofdrol is echter voor een Spaanse bewaker die even komt vertellen wat hij ervan vindt. Hij was opgetrommeld door andere hotelgasten met kleine kinderen. Die hadden bezwaar gemaakt tegen de herrie van de jonge Britten.

De al wat oudere bewaker blijkt de Engelse taal niet écht te beheersen. Het telt tot 3 in het Engels en gaat dan over op het Spaans: one, two, three, cuatro, cinco, seis, siete. Zoveel jonge Britten heeft hij geteld. Dan applaudisseert hij en steekt van wal: In the morning, Wowww, perfecto my friend, muy bien. Hij praat nog even door in zijn mengelmoes van Spaans en Engels. Eén van de jongens zegt zachtjes dat het ze spijt. Dan verlaat “de sheriff” tevreden de hotelkamer.

Bekijk hieronder het filmpje

Twitter

Door de tweet te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter.
Meer informatie

Tweet laden