Auto huren op Mallorca

Auto huren op Mallorca

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:44 pm

UPDATE 25.04.2023
Auto huren op Mallorca: vanwege oneerlijke concurrentie heeft de regering van de Balearen een klacht ingediend bij de Spaanse mededingingsautoriteit CNMC.

Op de lijst bedrijven die er vaak frauduleuze praktijken op na houden staan Goldcar, OK Mobility, Centauro, Click & Rent en de zoekportalen rentalcars.com, doyouspain.com en cartrawler.com. Lees hier ons bericht over de dubieuze praktijken van deze zogenaamd goedkope autoverhuurders op Mallorca.

Goedkoop is duurkoop. Dat geldt ook bij een auto huren Mallorca. Op de vergelijkwebsites om een auto te huren op Mallorca kom je soms prijzen tegen die bijna de helft lager zijn dan bij de bekende verhuurbedrijven zoals Europcar of Avis.

Vaak zit hier een addertje onder het gras en vind je van een goedkope autoverhuurders op Mallorca veel klachten op het internet. Zo lees je over bepaalde bedrijven die autoverhuur op Mallorca aanbieden dat een medewerker een beschadiging bij het terugbrengen al bijna eerder heeft genoteerd dan gezien. Door op die manier kosten in rekening te brengen compenseren deze bedrijven hun lage prijzen. Autohuren Mallorca betekent dus ook goed opletten.

Hieronder enkele autoverhuurbedrijven die al jarenlang auto’s op Mallorca verhuren en als betrouwbaar gelden:

Hasso Rent a Car
Dit bedrijf zit in Coll d’en Rabassa. De klanten worden met een shuttlebus van de luchthaven opgehaald en ook weer teruggebracht. Het is ongeveer 5-10 rijden vanaf de luchthaven naar het autoverhuurbedrijf. Hasso werd in 1961 opgericht door de Duitse pionier Hasso Schutzendorf. Vandaag de dag beschikt het bedrijf over een vloot van meer dan 5.000 auto’s.
Website (DE/ES/GB): www.hasso-rentacar.com

Europcar
Auto huren Mallorca: dit bedrijf zit direct op het vliegveld. Wereldwijd heeft het meer dan 5 miljoen klanten. De website is in vele talen beschikbaar, ook in het Nederlands.
Website (Nederlandstalig): www.europcar.be

Avis
Ook dit bedrijf zit direct op het vliegveld. Op de Belgische website van Avis kun je niet alleen een huurauto op de luchthaven reserveren, je leest er ook iets over de Spaanse verkeersregels. Bovendien biedt die site voor autoverhuur op Mallorca ook enkele tips en trips. Kortom, een handige website met informatie over auto huren Mallorca.
Website (Nederlandstalig): www.avis.be

Deze pagina over een auto huren op Mallorca wordt nog aangevuld