Voorverkoop Real Mallorca- Barcelona

Voorverkoop Real Mallorca- Barcelona
Stadion Son Moix in 2015. Foto: Miguelazo84 (https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Miguelazo84&action=edit&redlink=1)

Last updated on september 12th, 2023 at 10:25 pm

Gisteren begon de voorverkoop van kaarten voor de thuiswedstrijd van Real Mallorca tegen FC Barcelona. Via deze website van Real Mallorca kun je nog kaarten kopen. De wedstrijd begint op dinsdag 26 september om 21:30 uur in stadion Son Moix in Palma.

Net als vorig jaar zijn de prijzen voor de toegangskaarten weer bijzonder hoog. Toeschouwers die Robert Lewandowski, Ilkay Gündogan of Marc-André ter Stegen op het eiland willen zien, moeten veel geld uitgeven. De goedkoopste kaarten kosten 120 euro. De VIP-plaatsen kosten tot 450 euro.

In de afgelopen ontmoetingen leden de Mallorcanen alleen maar nederlagen. Het laatste gelijkspel en de laatste overwinning tegen Barça waren beide in 2009. Destijds speelde Juan Arango nog voor Real Mallorca.

De wedstrijd van Real Mallorca tegen Barcelona is de zevende speeldag van het nog jonge seizoen. In de eerste vier wedstrijden speelde Real Mallorca twee keer gelijk en verloor twee keer. Een zwakke start, omdat de Mallorcanen tegen de gepromoveerde teams van Las Palmas en Granada speelden. Die behoren tot de zwakste teams in Spaanse Primera División.