Oliver Kahn bouwt een droomvilla op Mallorca

Oliver Kahn laat een droomvilla bouwen op Mallorca
Oliver Kahn tijdens zijn afscheidswedstrijd van Bayern München tegen het Duitse elftal in 2008. Foto: Tsutomu Takasu (https://www.flickr.com/people/gowestphoto/)

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:44 pm

De voormalige Duitse doelman Oliver Kahn laat een droomvilla bouwen op Mallorca. Dat schrijven enkele Duitse media die zich beroepen op een bericht in de BILD Zeitung.

Vrijetijd

De huidige CEO van voetbalclub Bayern München was volgens het bericht de afgelopen maanden vaker op Mallorca. Hij zou op het eiland de bouwvoortgang van zijn luxe villa hebben bekeken. Volgens BILD wil Oliver Kahn vooral zijn vrijetijd op Mallorca doorbrengen. Hij kan zo zijn stressige alledaagse leven als CEO af en toe verlaten en op Mallorca weer op krachten komen.

Topclub

De Duitse topclub Bayern München wist samen met Manchester United, Ajax, Juventus en Chelsea alle drie de UEFA-hoofdcompetities (Europacup I / UEFA Champions League, Europacup II en UEFA Cup / UEFA Europa League) te winnen.Son Vida

De bouwwerkzaamheden worden deze zomer al afgesloten. De droomvilla staat in Son Vida, een exclusieve wijk aan de rand van Palma. Hier staan luxe villa’s nabij een exclusieve golfbaan. De Nederlandse cabaretier Henk Elsink kocht in Son Vida er ooit een bescheiden villa in de tijd dat er in Son Vida nog nauwelijks huizen stonden. Dat vertelt hij in een interview met Mallorca Vandaag. De tekst van dat interview staat op de website van Villamedia en is opgenomen in het boek Mallorca Vandaag 2001 – 2006.

Buren

Oliver Kahn bouwt een droomvilla op Mallorca en wordt daardoor buurman van een oude collega uit zijn voetbalcarrière, te weten Bastian Schweinsteiger. Deze voormalige voetballer speelde samen met Kahn bij Bayern München. Ze speelden onder andere ook samen voor het Duitse elftal tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 2006 in Duitsland.