Mallorca prijsvraag

Mallorca prijsvraag

Het overgrote deel van de inzenders tot nu toe komt uit Nederland. Deelnemen kan nog steeds en wel tot 10 augustus. 

Win met deze Mallorca prijsvraag het bijzondere boek Mallorca Vandaag 2001-2006 ter waarde van € 19,95!

Mallorca Vandaag kiest uit alle inzendingen die aan de voorwaarden voldoen twee winnaars. Deze personen krijgen het boek met 159 pagina’s, de fraaie kaft en de tientallen leuke interviews met bekende en onbekende Nederlanders en Belgen op Mallorca thuisgestuurd.

Doe mee met deze unieke Mallorca prijsvraag en wie weet ligt het boek dit jaar bij jou in de brievenbus!

Wat moet je doen?

1) Volg Mallorca Vandaag op Facebook (facebook.com/maandbladmallorcavandaag) en/of Twitter (https://twitter.com/MallorcaNieuws)

2) Beantwoord de volgende vraag:

In welke plaats op Mallorca werd tussen 2001-2006 het maandblad Mallorca Vandaag gemaakt en gedrukt?
A) Palma de Mallorca
B) Manacor
C) Campos
D) Santanyí

Stuur het juiste antwoord uiterlijk 10 augustus 2023 aan prijsvraag[@]mallorcavandaag.net onder vermelding van “Prijsvraag Mallorca Vandaag”.

Verplichte gegevens:
– Naam
– Woonplaats
– E-mailadres
– Antwoord op de vraag

Voorwaarden

– Woonachtig in Nederland, België, Spanje of Duitsland
– Inzending moet uiterlijk 10 augustus 2023 binnen zijn

De twee winnaars zullen op 15 augustus 2023, de dag dat Mallorca Vandaag voor het allereerst verscheen, op deze website bekend worden gemaakt.

Mallorca prijsvraag

Op 15 augustus 2001 verscheen op Mallorca het eerste Nederlandstalige maandblad Mallorca Vandaag. Vijf jaar lang konden de Belgische en Nederlandse lezers op het eiland genieten van de columns, de gratis particuliere advertenties, de uitgaansagenda en de interviews met bekende en minder bekende bewoners en bezoekers van Mallorca.

Dit boek bevat een interessante greep uit de interviews. Aan het woord komen Belgen en Nederlanders met een interessante levensloop en afkomstig uit de horeca, de artiestenwereld, de animatiewereld, de sportwereld, de toeristische sector, de gezondheidszorg, etc., etc. Het is altijd weer leuk te lezen waarom deze mensen Nederland of België verlieten en hoe hun leven op Mallorca er uitziet.

Ter aanvulling op dit boek is deze website in het leven geroepen. Hierop worden onder andere stukken geplaatst die niet meer in het boek pasten. Ook de columns van de 25 columnisten zullen hier een plekje vinden. Enkele bijdragen staan al online: