Mallorca Live Festival: hét muziekfestival op Mallorca

Mallorca Live Festival 2023
Mallorca Live Festival 2019. Foto: ©Mallorca Live Festival

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:40 pm

Het Mallorca Live Festival is  hét muziekfestival op Mallorca en gaat morgen van start. In Calvià staan drie dagen lang topartiesten op de podia. Dit jaar zijn dat o.a. de Amerikaanse hiphop/house-band uit Los Angeles Black Eyed Peas, de Briste dansformatie The Chemical Brothers, de Colombiaanse band Bomba Estéreo en The Kooks, een indierockband uit Brighton. Dit jaar vindt het festival plaats op donderdag 18, vrijdag 10 en zaterdag 20 mei.

2022:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Het festival vindt plaats in het Aquapark Antiguo, omgeven door strand en bergen. Vorig jaar bezochten ruim 76.000 bezoekers dit muzikale evenement. Ook dit jaar is er weer volop aandacht voor een spectaculaire mix uit Indie, rock, elektronisch en hiphop.

Het Mallorca Live Festival begon in 2016. Door de hoge kwaliteit van het aanbod en de unieke, droomachtige locatie was het festival al snel een blijvertje. Hier waren in het verleden Nina Kraviz, Primal Scream, The Prodigy, The Vaccines en Two Door Cinema Club te gast.

Er zijn tickets verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor een ticket inclusief hotelovernachting, georganiseerd door Logitravel. Zij werken samen met omliggende hotels in o.a Magaluf en Palmanova. Er rijden gratis shuttlebussen tussen de hotels en het festivalterrein.

Volgens de website rijden er shuttlebussen vanaf het hele eiland zoals uit Pollenca, Alcudia, Manacor, Cala Millor, Felanitx, maar ook Soller, Inca, Can Pastiulla, El Arenal en Consell.

WEBSITE FESTIVAL