Jumbo Jet op Mallorca

Jumbo Jet op Mallorca
De landing van een Boeing 747-400

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:44 pm

Gistermiddag landde een Jumbo Jet op Mallorca. Luchtvaartmaatschappij Lufthansa zette een Boeing 747 in, omdat de vraag naar vluchten vanuit Duitsland hoger was dan normaal.

Het moge duidelijk zijn dat de naderende paasdagen er de oorzaak van zijn dat dezer dagen zoveel Duitsers naar Mallorca vliegen. De Jumbo Jet op Mallorca was voor de vliegtuigspotters op Mallorca een cadeautje. Ze kwamen in groten getale bij elkaar in het gebied van de landingsbanen bij Son Ferriol. Het vliegtuig landde om 17:30 uur op de luchthaven van Mallorca.

Het is niet de eerste keer dat Lufthansa een Boeing 747 inzet om aan de grote vraag te voldoen. Ook vorig jaar vloog rond de paasdagen een Jumbo Jet naar Mallorca, net als in de zomerperiode tussen midden juli en midden augustus.

De Hotel Business Federation van Mallorca (FEHM) gaat in de paasweek uit van een bezettingsgraad van 70 procent. Dat is vergelijkbaar met vorig jaar. De meeste toeristen komen uit Duitsland, Groot-Brittannië en het Spaanse vasteland.

Bekijk hier een vlucht van vorig jaar met de Boeing 747 vanaf Frankfurt naar Mallorca:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden