Duitse films in Palma

Duitse films in Palma

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:44 pm

Spreek je redelijk goed Duits en wil je Spaans leren, bezoek dan aanstaande maandag de film “Ich und Kaminski”. Deze Duitse film wordt vertoond met Spaanse ondertitels. Op de maandagen daarna staan er ook Duitse films in Palma met Spaanse ondertiteling op het programma van het cultuurcentrum Casa Planas in Palma.

Ich und Kaminski is de verfilming van de gelijknamige roman va de Duitse bestseller schrijver Daniel Kehlman. De film is een fraaie parodie op het “kunstwereldje en de media”. De hoofdrol speelt een betweterige, arrogante journalist die furore wil maken door een biografie over de kunstschilder Kaminski te schrijven.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Het is tevens de eerste film van filmmaker Wolfgang Becker na zijn grote succes Good Bye Lenin! De mislukte kunstjournalist Sebastian Zöllner worst gespeeld door de Duitse topacteur Daniel Brühl.

Een week later staat de film Nightlife op het programma. In deze komedie over Milo en zijn droomvrouw Sunny komt een wilde jacht door het Berlijnse nachtleven voor. Op 17 april zag nog Der Wald vor lauter Bäumen te zien zijn, een week later gevolgd door Mein Ende, Dein Anfang.

Deze reeks met Duitse films in Palma is ontstaan uit een samenwerking tussen het Goethe-Institut in Barcelona en het cultuurcentrum Casa Planas in Palma.

Casa Planas
Cicles de Cinema

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden