Voorverkoop wielerwedstrijd Mallorca 312: website gecrasht

Mallorca 312

Last updated on december 27th, 2023 at 01:34 pm

Vandaag begon de voorverkoop voor de bijzonder populaire wielerwedstrijd Mallorca 312. De toeloop was zo groot dat de website crashte. De organisator annuleerde de verkoop. Op woensdag (4 oktober) vanaf 11.00 uur wordt een nieuwe poging gedaan om de 8.000 kaarten te verkopen. Wie mee wil doen, mag geen minuut te laat komen. klik hier voor de link naar de aanmelding.

De volgende Mallorca 312 vindt plaats op 27 april 2024. Deze race wordt beschouwd als het hoogtepunt van het fietsvakantieseizoen op Mallorca. In het verleden liep de route zo’n beetje rond het eiland en telde 312 kilometer. Tegenwoordig is de afstand hetzelfde, maar de grotere gebieden rond Palma en het zuidoosten van Mallorca worden grotendeels vermeden om verkeerschaos te voorkomen. De wegen worden namelijk afgesloten voor het evenement.

Een rustige ronde met ex-profs

Het gros van de 8.000 deelnemers ziet de afstand alleen als een uitdaging. Slechts een paar renners geven vol gas en strijden om de overwinning. Meestal zijn er op Mallorca 312 ook oud-sterren uitgenodigd zoals Alberto Contador of Jan Ullrich.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden