Luxe hotel in Porto Petro

Luxe hotel in Porto Petro
Porto Petro. Foto: Krisztina.Konczos (https://www.flickr.com/people/39409459@N08)

Een nieuw luxe hotel in Porto Petro opende onlangs zijn deren. Het is gehuisvest in het voormalige Blau Porto Petro en Club Med en is in handen van de Griekse Roxa groep. Deze liet het gebouw voor 140 miljoen euro compleet renoveren. De naam van het vijfsterrenhotel luidt Ikos Porto Petro.

Het luxe hotel in Porto Petro is een all-inclusive resort en beschikt over vijf restaurants met gerechten van sterrenkoks. Liefhebbers van wijn hebben de keuze uit 300 soorten.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Voor een dagje uit biedt het hotel een elektrische auto van Tesla aan. Het nieuwe hotel heeft 319 kamers, suites en bungalows. De prijs voor een kamer voor 2 personen bedraagt circa € 330 per per nacht. De bungalows zijn in mediterrane stijl ingericht en beschikken over balkons, eigen tuinen en zwembaden. Volgend jaar wordt het luxe hotel in Porto Petro uitgebreid met nog meer suites met twee en drie slaapkamers en privézwembad.

Het hotel is de twee overname van een hotel in Spanje door Ikos. De hotelketen opende in 2021 het Ikos Andalusia in Estepona bij Málaga. Dat hotel is het zevende redort van de keten die zich op luxe all-inclusive verblijven heeft gespecialiseerd.