Kostelijke wijnen en klassieke klanken in Santa Maria del Camí

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:48 pm

Op zondag 30 oktober en zondag 13 november vindt in de bodega Macià Batle een klassiek concert met wijnproverij plaats. De entree bedraagt 20 euro. Dat is inclusief wijnproeverij van rode, witte en rosé wijnen én diverse tapas en fingerfood. 50% van de opbrengst gaat naar de stichting Amics de la Infància (vrienden van de kinderjaren).

Het evenement wordt muzikaal begeleid door de Oekraïense pianiste Yuliya Drogalova. Ze werd bekend als eerste winnares van de Prokofiev International Music Competition.

Drogalova begon haar carrière als soliste en kamermusicus bij de grote opera in Donezk. Ze studeerde piano in Stuttgart en perfectioneerde haar kunsten aan de Hans Eisler muziekacademie in Berlijn.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Als lid van diverse ensembles treedt ze regelmatig op. Yuliya Drogalova is in de Berlijns muziekwereld een bekende en gevraagde musicus. Zo speelde ze op de “Tag der Deutschen Einheit” op 3 oktober 2018 een concert tijdens het diner van de Duitse minister-presidenten uit alle deelstaten. Ook de Duitse bondspresident en kanselier Angela Merkel waren daarbij aanwezig.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Concert + wijnproeverij
30 oktober + 13 november
Aanvang: 12 uur
Waar: Bodega Macià Batle in Santa Maria del Camí
Entree: 20 euro
Aanmelden: telefonisch (971-140014) of per e-mail (info[AT]maciabatle.com)

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden