Komend weekend komt de Farmers’ Market naar Puerto Portals!

Tijdens het eerste weekend van mei wordt de boulevard van Puerto Portals omgetoverd tot een bruisend podium van de Mallorcaanse cultuur met de zevende editie van de Farmers’ Market van Puerto Portals 2024. Dit evenement, dat bezoekers vaf het hele eiland trekt, biedt een uniek dagje uit. Je vindt hier lokale exposanten op het gebied van eten, handwerk, planten en aardewerk. Daarnaast kun je genieten van traditionele dansvoorstellingen en activiteiten voor het hele gezin.

De Farmers’ Market is meer dan alleen een markt; het is een eerbetoon aan de authenticiteit en culturele rijkdom van Mallorca. Bezoekers krijgen de kans om zich onder te dompelen in een feestelijke sfeer en te genieten van verse lokale producten, unieke ambachten en heerlijke lekkernijen dit alles in de prachtige omgeving van Puerto Portals.

Activiteiten voor het hele gezin

Een van de meest opvallende kenmerken van de Farmers’ Market in Puerto Portals is de focus op het gezin. Naast het verkennen van de marktkramen, kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops die speciaal zijn ontworpen voor kinderen in de “Kids Zone”. Van houten spelletjes tot ecologische kunstworkshops, er is voor elk lid van de familie iets te doen. Het evenement biedt ook een kijkje in de Mallorcaanse cultuur, met traditionele dansvoorstellingen en livemuziek. Bezoekers kunnen genieten van de muziek en typische dansen van het eiland, uitgevoerd door getalenteerde lokale artiesten.

De markt heeft een breed scala aan exposanten, elk met unieke en hoogwaardige producten. Van ambachtelijke sieraden tot lokale gedistilleerde dranken, bezoekers kunnen een verscheidenheid aan schatten uit Mallorca ontdekken.

Programma Farmers’ Market Puerto Portals 2024

Vrijdag 3 mei

18:00 uur: El llibre màgic del Gran Cassanyes – comdey spektakel dat kinderen het belang van lezen leert en de magie van boeken laat zien.

Zaterdag 4 mei

11:00 uur: Farmers’ Kids Zone – Familievriendelijke houten spelletjes.
12:00 uur: Escola Ball de Bot Calbruix – Traditionele muziek en dans uit Mallorca.
12:00 uur: Workshop Petits Artesans: Eco-stempel notitieboekjes – Workshop om notitieboekjes te versieren met ecologische stempels.
13:30 uur: Barrilete Cósmico – akoestische sessie met bekende en leuke liedjes.
17:00 uur: Workshop Petits Artesans: Lente-decoraties – Workshop om hangende decoraties te maken.

Zondag 5 mei
12:00 uur: Facepainting – Gezichtsdecoratie met tekeningen en kleuren.
16:00 uur: Workshop Petits Artesans: Button-decoraties – Workshop om gepersonaliseerde buttons te ontwerpen en maken.

Als je in Mallorca bent tijdens het eerste weekend van mei, mis dan niet de kans om de Farmers’ Market in Puerto Portals te bezoeken. Laat je onderdompelen in de rijkdom en authenticiteit van de Mallorcaanse cultuur terwijl je geniet van een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden