Hollywoodsterren op Mallorca

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:45 pm

Nicole Kidman op Mallorca. Dat  schreven de Spaanse media deze maand. De filmster verkeert al een tijdje op het eiland. Twee weken geleden landde ze met haar privéjet op Mallorca. Dat betekende dat de cast voor de Paramount serie „Lioness“ compleet was. Morgan Freeman en Zoe Saldaña waren al een paar dagen eerder aangekomen. Ze blijft tot half of eind februari.

Natuurlijk berichten de lokale media graag over de Amerikaanse supersterren. In deze bijdrage in de Ultima Hora zie je Morgan Freeman samen met de eigenaar van een Italiaans restaurant in Palma. Ook de Diario de Mallorca schreef in deze bijdrage over Freemans bezoek aan het restaurant.

De Spaanse omroep rtve besteedde in dit bericht volop aandacht aan de wandeling die Nicole Kidman door Valldemosa maakte.Onlangs verscheen in diverse Spaanse media een kort Instagram filmpje waarin Zoe Saldaña en Nicole Kidman grappen maken over hoe je “Mallorca” nu precies uitspreekt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Kidman (@nicolekidman)

Een korte (Spaanse) reportage over de opnames van Lioness en de populariteit van Mallorca als locatie voor televisieseries en films:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden