Dodelijke val van derde verdieping in Cas Català

Dodelijke val van derde verdieping in Cas Català
El Caló dels Macs, gelegen aan de kust van Cal Català, in Calvià. Foto: Joan Gené (https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Joan_Gen%C3%A9&action=edit&redlink=1)

Vanochtend is in een een hotel in Cas Català (Calvià) een Australische toerist overleden. Hij viel vanaf de derde verdieping. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op. Hoewel het ambulancepersoneel veertig minuten lang probeerde hem te reanimeren, stierf hij uiteindelijk ter plekke. De Guardia Civil heeft een onderzoek ingesteld om vast te stellen wat er is gebeurd.

Volgens bronnen van hulpdienst 061 kregen ze rond elf uur ‘s ochtends een telefoontje dat er een persoon van de derde verdieping van een hotel in Cas Català was gevallen. Een medisch team kwam met spoed ter plaatse en verleende eerste hulp aan het slachtoffer, aldus een bericht in het dagblad Diario de Mallorca.

Patrouilles van de Guardia Civil en de lokale politie van Calvià waren ook ter plaatse. De politie zoekt getuigen om erachter te komen wat er is gebeurd. De overledene was een 54-jarige Australiër, woonachtig in Spanje. Hij verbleef in het hotel.

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden