De zomerse temperaturen zijn voorbij

Regen op Mallorca

Last updated on december 27th, 2023 at 01:34 pm

Vandaag beheerste wisselvallig weer het eiland. De nu lagere temperaturen op Mallorca zijn nu ook merkbaar. De maximumtemperaturen liggen tussen 12 graden in de bergen rond Lluc en 20 graden in Palma. Gisteravond regende en hagelde het op verschillende plekken op het eiland.

Morgen, donderdag 23 november, is het stormachtig in het noorden, westen en oosten van het eiland. Er geldt tot  8 uur ‘s ochtends waarschuwingscode geel. Aan de kust wordt het waarschuwingsniveau oranje om 11 uur opgeheven en vervagen door geel. De wind zal de hele dag sterk blijven. In de ochtend kunnen er nog enkele grijze wolken zijn. In de ochtenduren  is de lucht nog blauw en schijnt de zon. De temperaturen blijven onveranderd.

Vrijdag zal de wind wat afnemen. Het blijft zonnig. De temperaturen stijgen minimaal . De weerswaarschuwingen worden vrijdag allemaal opgeheven. Het weekend zal vergelijkbaar zijn: de zon zal overheersen en er zullen her en der wat wolken aan de hemel zijn. De wind blijft bij vlagen krachtig.