A Matter of Time: Belgisch circus- en dansgezelschap in Alcúdia

Foto: ©David Hegarty

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:48 pm

Op zondag 30 oktober is het Belgische circus- en dansgezelschap TeaTime Company te gast bij het jaarlijkse circusfestival Circaire in Alcúdia. Om 19 uur geven de Ierse Hannah Rogerson, de Belgische Bavo De Smedt en Nederlandse Pieter Visser acte de présence in het auditorium van de fraaie, historische vestingstad in het noorden van het eiland.

Foto: ©David Hegarty

Het festival duurt drie dagen en gaat op 28 oktober van start. Eigenlijk zou het in het eerste weekend van mei plaatsvinden, maar vanwege bureaucratische problemen met de gemeente vindt het evenement vijf maanden later plaats. Het was lastig op korte termijn gezelschappen te boeken, vooral buiten Spanje. Uiteindelijk lukte het de organisatie om twee internationale groepen te strikken: Fanzini Productions uit Ierland en Tea Time uit België.

De drie performers voeren het stuk “A Matter of Time” op. Daarbij overtreden ze de natuurwetten terwijl ze elkaar uitdagen om de zwaartekracht te doorbreken, de tijd te doen buigen en het onmogelijke te bereiken. Newton, eat your heart out. Zo staat het op de website van de Teatime Company beschreven.

Vimeo

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Vimeo.
Meer informatie

Video laden

Website Circaire 2022: www.circaire.com

A Matter of Time
Door: TeaTime Company
Datum: 30.10.2022
Locatie: Auditori d’Alcúdia
Aanvang: 19:00 uur
Entree: 10 euro
Klik hier voor kaartverkoop + info