05490: El Gordo valt in El Arenal

El Gordo op Mallorca
Loten uit 2021. Foto: Urci dream (https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Urci_dream)

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:47 pm

Vandaag was de trekking van El Gordo, de beroemde Spaanse kerstloterij. Het winnende lotnummer 05490 viel ook op Mallorca en wel in El Arenal.

Toñi, de eigenaressse van de kantoorboekhandel Papelería Sastre ontkurkte vanochtend een fles champagne. Immers, het winnende lot werd in haar winkel verkocht. Al snel stroomden journalisten en fotografen richting de toeristische badplaats. Het was een drukte van belang aan de Carrer Berga. De verkochte loten zijn 1/10 loten. Een winnend 1/10 lot is 400.000 waard.

Toñi weet niet hoeveel winnende loten ze heeft verkocht. Eén ding wist ze wel: “Ik kan me goed voorstellen dat het een Duitse toerist is geweest. Veel Duitse toeristen komen hier in mijn winkel en kopen tijdens hun vakantie een lot voor de kerstloterij.”

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

De hoofdprijs viel in 180 series en werd verkocht in La Coruña, Lugo, Asturias, Almería, Madrid, Barcelona, ​​​​León, Vizcaya, Alicante, Castellón, Sevilla, Valladolid, Santa Cruz de Tenerife, Murcia, Gerona, Granada, Las Palmas , Valencia , Albacete, Ávila, Balearen, Cáceres, Cádiz, Ciudad Real, Guipúzcoa, Huelva, Huesca, Jaén, Málaga, Navarra, Pontevedra en Soria.