Venus Williams traint op Mallorca

Venus Williams traint op Mallorca
Venus Williams in 2013 bij de US Open. Foto: Edwin Martinez from The Bronx (https://www.flickr.com/people/22705753@N06)

De Amerikaanse tennisster Venus Williams traint op Mallorca en wel in Manacor, in de Rafa Nadal Academy. Afgelopen donderdag werd ze hier gezien met een tas vol rackets. Ze bereidt zich op Mallorca voor op de komende Canadian Open die op 7 augustus van start gaat. Foto’s van Venus  Williams op Mallorca kun je bekijken in deze fotogalerie van Diario de Mallorca.

De 43-jarige Venus Williams is de oudere zus van tennisster Serena Williams.  Onlangs nam Venus Williams voor de 24e keer deel aan Wimbledon. Ze kreeg een wildcard, maar na een inzinking veegde Elina Svitolina de baan met haar aan.  Svitolina nam ook via een wildcard deel en behaalde de halve finale.

Venus Williams geldt als een legende in het vrouwentennis. Ze won 7 Grand Slam toernooien: vijf op Wimbledon en twee op de US Open. Ze wordt beschouwd als een van de grootste sporters aller tijden.  Momenteel traint ze dus weer op de baan en wel in Manacor. De Rafa Nadal Academy publiceerde al enkele foto’s via de social media. Op eentje is te zien hoe haar hond Harry op een bank ligt en vanaf de zijkant de training in de gaten houdt.

Twitter

Door de tweet te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter.
Meer informatie

Tweet laden