Sa Pobla jazzfestival 2024 in de startblokken

Concert 30e Jazzfestival Sa Pobla 2024

Last updated on juli 13th, 2024 at 02:39 pm

De 30e editie van het jazzfestival in Sa Pobla wordt gehouden van 23 juli t/m 22 augustus. Het openingsconcert op de Plaza Major op 23 juli is gratis en wordt verzorgd door het Sa Pobla Jazz Collective.

Traditiegetrouw kunnen nu al “blinde tickets” worden gekocht voor de vier concerten die daarop volgen. De prijs bedraagt 45 euro.  Ze worden verkocht aan de trouwe bezoekers van het festival, nog voordat het programma bekend is. Vorig jaar had het bekende jazzfestival op Mallorca een Nederlands tintje.

De vier concerten worden gehouden in het Can Cirera Prim park en gaan steeds om 22.00 uur van start.

Tickets voor de verschillende concerten en evenementen kunnen vanaf 12 juli worden gekocht. Het “blinde ticket” is nu al online te koop bij TomaTicket 

De organisatie heeft onlangs al bekendgemaakt dat op 29 juli een concert van de jazzband ARTEMIS staat gepland, op 6 augustus van de celliste Ana Carla Maza en op 13 augustus een optreden van de saxofoniste Irene Reig met The Bop Collective. Na verschillende studies in Spanje verhuisde Irene Reig naar Nederland om haar masterdiploma te halen aan het Conservatorium van Amsterdam met Ferdinand Povel als haar hoofddocent. Het festival wordt op 20 augustus afgesloten door het Marta Sánchez Trio.

Download het complete programma (pdf)

Jazz in Sa Pobla vijf jaar geleden:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden