21 juli 2024
21 juli 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regata de la Copa del Rey

juli 29, 2023 @ 8:00 AM - augustus 5, 2023 @ 8:00 PM

Eind juli vindt in de baai van Palma de grootste zeilwedstrijd in het Middellandse Zeegebied plaats. Het is de 41e keer dat de beroemde Regata de la Copa del Rey in Palma de Mallorca van start gaat. Dit jaar zijn de deelnemende teams verdeeld over tien klassen, waarvan één met enkel vrouwelijke deelneemsters. De organsiatie moedigt hiermee de deelname van vrouwen in alle klassen aan. Het is de vierde keer dat er een volledig vrouwelijke klasse deelneemt. Tijdens de 37 editie an de Copa del Rey won de Nederlander Jan de Kraker twee eerste plaatsen. Tijdens de prijsuitreiking op het podium was hij even in gesprek met de Spaanse koning Felipe. Het verslag en de foto met de koning staan op de website van Seaport Sailing Yachts.

Eind juli vindt in de baai van Palma de grootste zeilwedstrijd in het Middellandse Zeegebied plaats. Het is de 41e keer dat de beroemde Regata de la Copa del Rey in Palma de Mallorca van start gaat.

Dit jaar zijn de deelnemende teams verdeeld over tien klassen, waarvan één met enkel vrouwelijke deelneemsters. De organisatie moedigt hiermee de deelname van vrouwen in alle klassen aan. Het is de vierde keer dat er een volledig vrouwelijke klasse aan de Copa del Rey deelneemt.

Tijdens de 37 editie an de Copa del Rey won de Nederlander Jan de Kraker twee eerste plaatsen. Tijdens de prijsuitreiking op het podium was hij even in gesprek met de Spaanse koning Felipe. Het verslag en de foto met de koning staan op de website van Seaport Sailing Yachts.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Gegevens

Begin:
juli 29, 2023 @ 8:00 AM
Einde:
augustus 5, 2023 @ 8:00 PM
Site:
https://www.regatacopadelrey.com/index/index.php?ln=uk

Organisator

Real Club Nautico de Palma
Telefoon
971726848
E-mail
secretaria@rcnp.es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Real Club Nautico de Palma
Muelle de Sant Pere, 1
Palma de Mallorca, Baleares 07012 Spanje
+ Google Maps
Telefoon
971726848
Bekijk de site van Locatie
Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden