3 december 2023
3 december 2023
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festes de Sant Jaume 2023

juli 17 - juli 30

Festes de Sant Jaume 2023

Op maandag 17 juli gaat in Santanyí het traditionele feestelijke programma van de Fiestas de Sant Jaume van start. Om 21.30 geeft Miquel Vila Barceló het startschot op de Placeta de s’Abeurador. Er zal gedanst worden door de reuzen Bernat Cinclaus en Maria Ramis. In het stadhuis wordt eerder (20 uur) de tentoonstelling Vivencias cromáticas geopend.

Op dinsdag 18 juli is het de beurt aan de gemeentelijke muziekkapel. Onder de naam MAMBO! geven ze een groot concert met een reis door de ritmes van Latijns-Amerika. Van tango tot salsa en van mambo tot chachacha. Het concert begint om 22 uur op de parkeerplaats van Sa Creau.

Op woensdag 19 juli zijn er verschillende evenementen gepland door de scholen en dansgroepen van Santanyí. Ze beginnen om 18.00 uur beginnen en eindigen met een grote volksdans op La placeta de sa Canal.

Op donderdag 20 juli worden op het gemeentelijke sportcomplex waterspelen georganiseerd. Op de Plaza Mayor vindt vanaf 21 uur een feestelijk Pa amb Oli evenement plaats. Een mooie gelegenheid kennis te maken met deze typische Mallorcaanse lekkernij van brood met olie.

Festes de Sant Jaume 2017:

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Op vrijdag 21 juli vindt een tekenwedstrijd plaats. Op het gemeentelijke sportcomplex speelt die avond om 22 uur het OASIS orkest en treden lokale DJs op.

Op zaterdag 22 juli kunnen deelnemers hun vaardigheden op twee wielen testen tijdens de Mobylettada Santanyinera. Dit evenement vindt voor de eerst keer plaats. De dag wordt vanaf 22 uur afgesloten op de Plaza Mayor met een muzikale avond.

Op maandag 24 juli er een paardenfestival met ringspelen en muziek onder de naam “Jaleo”. Dit vindt vanaf 21:30 bij Bar Sa Creu plaats.

En zo zijn er iedere dag tal van evenementen in het stadje in het zuidoosten van Mallorca. Het volledige programma van de feesten kan worden geraadpleegd op de website van het stadhuis van Santanyí:

BEKIJK HET COMPLETE PROGRAMMA

Organisator

Ajuntament de Santanyí
Telefoon
(+34) 971653002
Bekijk de site van Organisator