28 mei 2024
28 mei 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deepak Chopra – Awakened Life

juni 5, 2023 @ 7:00 PM - 8:30 PM

Deepak Chopra op Mallorca

Doe mee met de New York Times bestsellerauteur Deepak Chopra als hij je begeleidt bij het ontwaken tot nieuwe niveaus van bewustzijn die uiteindelijk een heldere visie zullen cultiveren, het lijden in het lichaam en geest zullen genezen en je zullen helpen bij het hervinden van wie je werkelijk bent.

Bovenstaande tekst is afkomstig van de Sadhana Works, de organisator van dit evenement in het auditorium in Palma. Vervolgens worden er in de beschrijving vragen opgesomd:

  • Zitten we midden in een grote paradigmaverschuiving in de wetenschap?
  • Hoe versterkt ons begrip van bewustzijn als pure potentieel ons vermogen tot intuïtie, creativiteit, bewuste keuze, genezing en het ontwaken van sluimerende potentialen zoals niet-lokale communicatie en niet-lokale zintuiglijke ervaring?
  • Hoe vergroot ons begrip van bewustzijn ook ons vermogen tot totaal welzijn (fysiek, emotioneel, spiritueel, sociaal, gemeenschaps-, financieel en ecologisch)?
  • Wat zijn, te midden van de wijdverbreide vrees, de nieuwe doelen die ieder van ons nu al zou kunnen nastreven?

Chopra zal ingaan op deze vragen en op praktische manieren om transformatie en genezing te ervaren.

Schema

  • 17:30 tot 18:30 Meet & Greet met Deepak Chopra (alleen met Premium Ticket van € 150)
  • 19:00 tot 20:30 Conferentie
  • 20:30 tot 21:30 Boek signeren

Het bezoek aan Mallorca is het enige bezoek aan Spanje van Deepak Chopra in 2023.

‘Spirituele oplossingen’ van Deepak Chopra werd in 2013 gekozen tot het beste spirituele boek. Lees meer in deze bijdrage van Trouw.

Wikipedia over Deepak Chopra

Deepak Chopra (New Delhi, 22 oktober 1946) is een Indiase schrijver van boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en ayurveda en hij woont in de Verenigde Staten. Hij stelt dat zijn grootste invloed komt van zijn van huis uit hindoeïstische geloof, met name het onderricht in Vedanta en de Bhagavad Gita.

Chopra, zoon van een cardioloog, is ook arts en heeft zich gespecialiseerd als internist en endocrinoloog. Volgens Stephen Barrett, een uitgesproken criticus van Chopra, is hij afgestudeerd aan het All India Institute of Medical Sciences in 1968. Na een coassistentschap in een ziekenhuis in New Jersey, heeft hij nog verscheidene jaren opleiding gevolgd in het Lahey-ziekenhuis in Burlington in de staat Massachusetts en aan het academisch ziekenhuis van Virginia (University of Virginia Hospital).

Later werd hij hoofd personeel in het “New England Memorial Hospital”. Hij liet zich initiëren in de Transcendente Meditatietechniek en werd enkele jaren gekoesterd door Maharishi Mahesh Yogi als zijn favoriete leerling,[1] maar uiteindelijk ging Deepak zijn eigen weg, hoewel veel van wat hij vertelt over meditatie een getrouwe weergave is van wat de TM-beweging leert. Centraal in zijn holistische ideeën over gezondheid staat zijn streven naar vereniging van westerse wetenschappelijke kennis met oeroude oosterse filosofieën en geneeswijzen, zoals ayurveda en yoga, maar ook met alternatieve gezondheidsconcepten uit de newagebeweging, bijvoorbeeld meditatie en homeopathie.

Chopra heeft zowel een grote schare supporters als critici. Kritiek is met name gericht op zijn frequente verwijzingen naar de relatie tussen genezende processen en de kwantummechanica. Hiervoor ontving hij in 1998 de “Ig Nobelprijs”. De documentairefilm What the Bleep Do We Know!? is gedeeltelijk gebaseerd op werk van Chopra, met name op diens opvattingen over het verband tussen de kwantummechanica en de relativiteitstheorie enerzijds en de fysische processen in de mens anderzijds.

Chopra heeft meer dan 40 boeken geschreven en zijn werken zijn in 35 talen vertaald. Daarnaast heeft hij vele videobanden en geluidscassettes uitgegeven. Chopra werd in 1999 door het tijdschrift TIME Magazine uitgeroepen tot een van de 100 grootste helden en idolen van de 20e eeuw. Chopra is de oprichter en directeur van het Chopra Center for Well Being in Californië.

Gegevens

Datum:
juni 5, 2023
Tijd:
7:00 PM - 8:30 PM
Evenement Tags:
Site:
https://auditoriumpalma.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=3016&idioma=ES

Organisator

Sadhana Works
Telefoon
971 723 183
E-mail
info@sadhana.works
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Auditorium Palma de Mallorca
Paseo Marítimo, 18
Palma de Mallorca, Baleares 07014 Spanje
+ Google Maps
Telefoon
971 735 328
Bekijk de site van Locatie
Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden