21 juli 2024
21 juli 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1 piano & 200 kaarsen

juni 10, 2023 @ 9:30 PM - 11:30 PM

1 Piano & 200 Velas

Eén piano en 200 kaarsen. Dat levert met de Mallorcaanse pianist en componist David Gómez altijd weer een bijzondere avond op. De creatieve componist speelt in de tuin van zijn eigen huis, de Finca Ca’s Pianista in Sineu.

In de intimiteit van deze tuin, midden in een bos, onder een sterrenhemel en met een zeer zorgvuldige en exquise enscenering, speelt Gómez zijn krachtige muziek op de piano bij het licht van 200 kaarsen. Daarmee is een hemelse ervaring altijd weer gegarandeerd.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

David Gómez is geboren in 1974 in Wattwil (Zwitserland). Zijn internationale carrière beslaat al meer dan 20 jaar. Hij speelde concerten over de hele wereld. Zijn opleiding volgde hij in Nederland aan het Rotterdams conservatorium waar hij afstudeerde op piano, tango voor piano en orkestdirectie.

Hij speelde onder andere in Carnegie Hall in New York, in het Concertgebouw in Amsterdam, Concertgebouw De Doelen in Rotterdam, de National Concert Hall in Dublin en tientallen andere locaties over de hele wereld.

Als componist is hij een gepassioneerd verteller met zijn piano, geïnspireerd door de meest romantische liefde, levenservaringen en sociale rechtvaardigheid. Zijn albums, geproduceerd door de prestigieuze producer Joe Dworniak onder zijn label Riversfih Records, weerspiegelen zijn artistieke en professionele evolutie: The Island (2013), Pianographie (2017), Sous les étoiles (2019), en Lockdown on a piano Vol. I en II (2020) gecomponeerd in Madrid in absolute eenzaamheid tijdens opsluiting door COVID-19, opgenomen vanuit zijn huis met zijn mobiele telefoon.

Gegevens

Datum:
juni 10, 2023
Tijd:
9:30 PM - 11:30 PM
Evenement Categorie:
Site:
https://davidgomezpiano.com/live-concerts/

Organisator

David Gómez
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Finca ‘Ca’s Pianista’
Carretera Sineu - Ariany
Sineu, Baleares 07510 Spanje
+ Google Maps
Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden