Dierenbescherming: Nederlandse op Mallorca zet zich in voor verwaarloosde dieren

Joke van der Post. Foto: © Good Karma Sanctuary

Last updated on mei 20th, 2023 at 06:50 pm

Foto: © Good Karma Sanctuary

Het Duitse weekblad Mallorca Magazin publiceerde een reportage over de Nederlandse Joke van der Post uit Llucmajor.

Zij was in Nederland al actief als dierenbeschermer. “Ik ben met geredde dieren groot geworden”, zegt ze in het artikel. De voormalige professionele paardrijdster en psycholoog werd in de buurt van Amsterdam geboren. In 1996 deed ze namens Nederland mee aan de Olympische Spelen in Atlanta, reed ze internationale dressuurwedstrijden en was ze ook in Duitsland als dierenredder actief.

Met Good Karma Sanctuary heeft ze een internationale stichting in het leven geroepen die zich inzet voor de rechten van de dieren. “Vooral wat de dierenbescherming betreft moet er in Spanje nog wat gebeuren.” Ze vindt dat de kinderen op school al iets zouden moeten leren over het diervriendelijk omgaan met dieren.

Momenteel vangt de stichting 17 paarden op, waarvan 14 op Mallorca en 3 in een dierenkliniek in Egypte. Daarnaast worden er ook regelmatig schapen, honden en andere dieren opgenomen.

Mallorca Vandaag juicht dergelijke initiatieven toe. De dierenredders op Mallorca ontvangen graag donaties! Aangezien het een stichting is, kan dat belastingvrij.

In oktober brengt Mallorca Vandaag een bezoek aan Good Karma Sanctuary. Vervolgens zal op onze website een eigen reportage te lezen zijn.

Donatie
Foundation & sanctuary for horses and other animals, approved international Charity ( G10901205)

“Donateurs en helpers kunnen de dieren bezoeken, maar alleen op afspraak, aangezien wij een internationaal erkende stichting zijn en dus een druk schema draaien, wij op het terrein wonen en dus af en toe ook wat privacy nodig hebben. U kunt een afspraak maken via whatsapp 655192681, dank u voor uw begrip. Binnenkort zullen we ook inlooptijden organiseren!”

Belastingvrije donaties:
donations PayPal:
zoe@fairlinesouthmallorca.com

Bizum:
655192681

Bank:
Good Karma Sanctuary
IBAN:NL58 BUNQ 2070 7954 70
Bic/Swift : BUNQNL2AXXX

Metamask:
0x699BAB9c74B83f8Dc0423fDBE9a14095BddF6e4A

BRON
Mallorca Magazin: Diese Niederländerin setzt sich auf Mallorca für Vierbeiner ein